Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spirello 150 verwerkt groenten razendsnel tot slierten

Kronen presenteert nieuwe spiraalsnijder

Een nieuwe machine die ontwikkeld werd door de Duitse fabrikant Kronen is in staat groenten non-stop in slierten te snijden. 

"De Spirello 150 kan grote hoeveelheden groenten, variƫrend van wortelen tot aardappelen, bieten en courgettes, in sierlijke spiralen snijden. De messen snijden de groenten met een snelheid van wel 680 bewegingen per minuut," zo laat Kronen in een persbericht weten.
 
De machine beschikt over een in lengte verstelbaar mes wat de mogelijkheid biedt de groentespiralen naar wens in te korten.





Door het gebruik van separate magazijnen kan de machine non-stop groenten snijden. Een centreersysteem, dat aangepast kan worden aan het te verwerken product, houdt de groenten op hun plaats. Hierdoor is de machine in staat groenten te verwerken tot een diameter van 15 cm, een lengte van maximaal 30 cm en een gewicht tot 2,5 kilo. Kronen zal de Spirello groentesnijmachine presenteren tijdens de vakbeurs Fruit Logistica en is te bezoeken in hal 3.1, stand A-05.



Voor meer informatie:
Kathrin Benz
KRONEN
DE-Kehl am Rhein
Tel: +49 7854 9646160
kathrin.benz@kronen.eu
www.kronen.eu 
Publicatiedatum: