Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzetrecord Veiling Zaltbommel

Veiling Zaltbommel heeft opnieuw een omzetrecord gerealiseerd in 2016. Het omzetrecord van 2015 is weer geschiedenis geworden. In het zojuist afgesloten boekjaar kon opnieuw een omzetrecord worden genoteerd. De omzet bereikte een niveau van € 53,2 miljoen. Dit betekent een stijging van 4,9 % ten opzichte van het voorgaande recordjaar.



Verantwoordelijk voor de omzetstijging zijn met name de ontwikkeling van zowel het volume als de prijsvorming van aardbeien en houtig kleinfruit. In deze laatste productgroep groeit in het bijzonder de afzet van frambozen zeer sterk. Daarnaast werden goede resultaten gerealiseerd bij de afzet van paprika en verschillende vollegrondsgroenten. Het seizoen verliep in veel gevallen wel grillig mede onder invloed van de wisselende weersomstandigheden. Het verhandelde volume bleef op jaarbasis voor de veiling als geheel vrijwel gelijk. Wel traden er verschuivingen op tussen de verschillende productgroepen.



"Van handelszijde was er volop belangstelling voor de producten van Veiling Zaltbommel. Men weet de veiling als inkoopkanaal goed te vinden en de aangeboden producten en kwaliteiten te waarderen.Voor 2017 is dit een goede basis om in het jubileumjaar, Veiling Zaltbommel 100 jaar versdenken!, een nieuw record na te streven", besluit directeur Peter van Osch.

Voor meer informatie:
Veiling Zaltbommel
P.G.H. van Osch
Postbus 7
5300 AA Zaltbommel
T 0418-579911
F 0418-579213
E info@veilingzaltbommel.nl
W www.veilingzaltbommel.nl

 
Publicatiedatum: