Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buik vol van superfood

Verschillende trendwatchers merken dat gewoon gevarieerd en zuinig koken met kliekjes aan een opmars zijn begonnen. Het gaat in 2017 weer om feiten in de keuken en niet om vage trends. "Het overdreven gedoe met 'superfoods' zoals hennepsmoothies en gojibessen en het niet eten van brood, zuivel en ei zoals sommige bloggers aanraden, heeft zijn beste tijd gehad", stelt 'fooddesigner' Marielle Bordewijk. Zij spreekt over een nieuwe nuchterheid bij de consument.

Klik hier voor het hele artikel.
Publicatiedatum: