Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OKay opent zijn honderdste Vlaamse winkel in Loppem

Op woensdag 4 januari 2017 opent de 100ste Vlaamse OKay-winkel zijn deuren in Loppem en de 121ste in België. OKay Loppem telt 12 medewerkers en biedt een gevarieerd assortiment verse producten.




Uitgebreid aanbod verse producten
De nieuwe OKay-winkel in Loppem heeft een logische indeling en een overzichtelijk gepresenteerd assortiment. OKay biedt een gevarieerde mix van nationale merken, eigen merken en discountmerken. Het ruime aanbod verse producten in de gekoelde freshmarkt is één van de sterkste troeven, met dagvers fruit en groenten, zuivelproducten, vlees, charcuterie, vis en visbereidingen en kant-en-klare maaltijden. In de broodhoek is er de hele dag door vers brood.

2de generatie OKay-winkels
OKay Loppem is een winkel van de nieuwe generatie. Net als alle nieuwe OKay-winkels heeft het een frisse, moderne inrichting. De broodhoek is vernieuwd en dankzij de grotere bakoven is het brood nog kwaliteitsvoller. Ook de freshmarkt is in een nieuw jasje gestoken: de brede gangen en grote glazen wanden zorgen voor een aangename winkelervaring.
OKay Loppem heeft rechtopstaande diepvrieskasten in plaats van diepvrieskoffers. Daardoor zijn de producten beter zichtbaar en toegankelijk voor de klanten. De buurtwinkel is eveneens voorzien van een handige 'Easy Cooking'-toog. Hierin liggen alle ingrediënten om heerlijke seizoensgerechten mee te maken. Klanten die snel en makkelijk een maaltijd zoeken, hoeven dus niet meer de hele winkel te doorkruisen.

Snelle groei in uitdagende markt
In een moeilijke markt met onder druk staande marges en een sterke concurrentie kent OKay een snelle groei. De allereerste buurtsupermarkt opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien worden jaarlijks gemiddeld 7 nieuwe winkels geopend. OKay telt vandaag 99 filialen in Vlaanderen, 17 in Wallonië en 4 in Brussel.
De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden en plant OKay de opening van nieuwe verkooppunten. Op termijn ziet OKay een potentieel van 180 filialen in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel ruim 1.500 medewerkers.

Bron: Colruytgroep
Publicatiedatum: