Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Gaan met die banaan"

Goede eerste dag in Dakar Rally voor Team De Groot Freshgroup

Gisteren gingen in Asuncion (Paraguay) 146 motoren, 83 auto's, 50 trucks en 37 quads van start bij de de 39e editie Dakar Rally. De deelnemers, die van start gaan, komen uit 59 verschillende landen waarbij Nederland het op één na best vertegenwoordigde land is na hofleverancier Frankrijk. Onder het mom 'gaan met die banaan' gaat het 'De Groot Fresh Group Rally Team' met startnummer 549 voor het eerst het Dakar-avontuur aan.

Gisteren was de eerste rit van het team, bestaande uit William de Groot, Edwin van de Langenberg, Jos van der Pas, Bert Brouwers, Fred Blakenburg, Bas Hendriks, Ben de Groot en Gert Breddels. Tijdens de eerste rit eindigde het Dakar Team de Groot Freshgroup op een mooie 25e plaats op slechts 8.15 minuten van de nummer 1.Niet alleen het parcours, maar ook de elementen zullen na verwachting voor loodzware omstandigheden gaan zorgen. Zo rijden de deelnemers bijna een week lang op een hoogte van 3000 meter en zullen de temperaturen variëren van een 'tropische' 40 graden Celsius tot temperaturen rond het vriespunt.

De deelnemers moeten in januari bijna 9000 kilometer afleggen om in finishplaats Buenos Aires te geraken, waarvan zo'n 4000 kilometer tegen de klok zal zijn.Voor meer informatie over Dakar team de Groot Freshgroup: www.degrootfreshgroup.nl/NL/dakar-2017/

Publicatiedatum: 3-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: