Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cees van Vugt en Jeffrey Moret starten TOFF

Tholen - Cees van Vugt en Jeffrey Moret zijn van start gegaan met TOFF (The Organic Fresh Factory). Na ruim twee jaar onder de vlag van Marni Fruit gewerkt te hebben met Marni Organics, hebben de heren de aandelen van het bedrijf overgenomen. Wel blijven ze vanuit hetzelfde pand werken met gebruik van de logistieke faciliteiten en blijft de huidige samenwerking in stand.
 
"Met TOFF richten we ons op het volledige biologische AGF-pakket. Daarmee richten we ons op zowel de retail in binnen- en buitenland waarmee we seizoensprogramma's maken als de groothandel, die dagelijks hun mix-pakketten kunnen bestellen", vertelt Jeffrey. "Met een nieuw CRM-pakket hopen we per klant nog beter inzichtelijk te krijgen hoe we hem het beste van biologische aardappelen, groenten en fruit kunnen voorzien."


 
"De biologische markt groeit nog altijd fors, maar ook de arealen wereldwijd nemen fors toe, zeker in landen als Spanje en Italiƫ. Daarom zal onze focus nog meer op het overzeese pakket komen te liggen, zodat we ons kunnen blijven onderscheiden. Dit zijn hoofdzakelijk appelen en peren van het zuidelijk halfrond", vertelt Jeffrey. "Daarnaast blijven we ook volop actief met biologische groenten en fruit uit Nederland en zullen we bijvoorbeeld de relatie met onze glastelers verder intensiveren."
 
"We groeien als kool en daarom is het mooi dat we deze uitbreiding nu gestalte kunnen geven met een nieuwe, eigen identiteit. Ook is ons team met de komst van Loes Verblaauw verder uitgebreid. We hebben veel vertrouwen in een toffe samenwerking met bestaande en nieuwe relaties", besluit Jeffrey.
 
Voor meer informatie:
TOFF
Gebroken Meeldijk 52
2991 VD Barendrecht
Nederland
Tel: +31 180 697 979
info@toffbv.nl
www.toffbv.nl