Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Driscoll’s doneert 2.350 kilo voedsel aan lokale goede doelen

Dit jaar heeft zachtfruitbedrijf Driscoll's 349 cadeaus voor kinderen, 2.350 kilo voedsel en 3.390 euro gedoneerd aan lokale goede doelen in Spanje, Portugal, Engeland en Nederland. Deze donaties zijn opgehaald tijdens sportevenementen, liefdadigheidsmanifestaties en een familiedag. Daarnaast besteedde het team 82 uur aan vrijwilligerswerk voor een bejaardenhuis, vrouwenopvangcentrum en een groot aantal voedselbanken.



Een van de meest gedenkwaardige initiatieven van dit jaar was een fietstocht van 400 kilometer vanuit het kantoor in East Malling (Engeland) naar Driscoll's hoofdvestiging in Breda (Nederland). De teamleden volbrachten deze uitdagende reis binnen 32 uur en haalden hiermee 2.390 euro op voor de MacMillan Cancer Foundation in Engeland. Driscoll's medewerker Alessandra Lillo: "Helaas kent vrijwel iedereen uit ons team wel iemand die met kanker te maken heeft. MacMillan Cancer Foundation doet geweldig werk voor mensen die lijden aan deze verschrikkelijke ziekte. De organisatie helpt met de medische behoeften van patiƫnten en kijkt tegelijkertijd naar de sociale, emotionele en praktische impact die kanker kan hebben."

Theo Houwen, Senior Vice President-Managing Director Driscoll's of EMEA, is erg trots of het eindresultaat: "Als bedrijf vinden wij het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Door lokale projecten te ondersteunen, kunnen we bijdragen aan de wereld om ons heen."

Publicatiedatum: