Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Devies Robert Heemskerk Groente en Fruit:

"Doe maar gewoon"

Tholen - Net buiten de ring Rotterdam, aan de westkant, ligt een groot winkelcentrum in de wijk Het Lage Land, Prins Alexander. Robert Heemskerk heeft daar een groente en fruithandel in het 'versstraatje', met een bakker en slager als buren aan het Samuel Esmeijerplein. Het is een grote zelfbedieningszaak waarbij de keuken een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering is. "De klanten willen gemak, dat is eigenlijk al jaren aan de gang. Dus ik maak veel salades, soepen, kant-en- klaarmaaltijden, met name ook voor de eenpersoonshuishoudens", vertelt Robert.



Hij koopt zijn handel bij Postuma en Siere in en heeft voor de appelen en peren een eigen teler: Maaswaal. Er liggen met name seizoensproducten van Hollandse bodem, maar ook een nieuw trendy product als tarwegrassap is er te krijgen. Voor Robert geen bijzondere aandacht voor website, social media promotie of de groenteman met ster. Zijn devies is: "Doe maar gewoon."








Voor meer informatie:
Heemskerk Groente en Fruit
Robert Heemskerk
Samuel Esmeijerplein 37
3067 AP Rotterdam
T: 010 220 5626