Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exoten en tommies zijn hardlopers bij Natuurlijk! Markthal

Tholen - Geen uitgebreid groentenassortiment maar eerder liggen de makkelijke meepakkers bij Natuurlijk! Markthal in de kraam. Het is een van de weinige AGF-verskramen die het in de Markthal Rotterdam hebben volgehouden. De kracht zit hem in het aanbod en de bedrijven die achter staan. Natuurlijk! kan profiteren van de marketingcampagnes en de wijze waarop zij de producten in de markt zetten.

Tim Zegwaard en Tom de Regt voor de uitstalling met Tommies

Wat zeer goed loopt zijn de Tommies. Aan weerszijde van de kraam liggen dezebreed uitgestald. Zeker nu ze de zelfbediening heel makkelijk hebben gemaaktloopt het goed. Consumenten kunnen bekers van 2 of 4 euro naar eigen voorkeurvullen. Er is ook een meeneembox de Tomtrom. Als je die koopt, kun je die gratis vullen met een tiental tommies



Natuurlijk! zet in op exoten, voor veel mensen zijn dat nog primeurs.Starfruit, kiwano's, rambutan, mangosteen, granadilla, pitahaya, kumquat,maracuja maar ook al wat meer vertrouwde groenten en fruit als mango's en zoeteaardappelen zijn er dagelijkse kost. Natuurlijk! doet zijn best om consumentenermee vertrouwd te maken, zowel in de Markthal zelf als via social media. Opfacebook zijn filmpjes met Wat is Shiso Purple? En hoe maak je een papaya klaarte vinden en op instagram staan telkens mooie foto's van de producten. Zo vlakvoor de kerst zet Natuurlijk! extra in op de exoten, vertelt Tim Zegwaard,manager van Natuurlijk! Alle groente- en fruitwensen voor een exotische kerstwil Natuurlijk komende dagen vervullen.










Natuurlijk!
Tim Zegwaard
Ds. Jan Scharpstraat 298
Rotterdam
T: 06 12021500
info@natuurlijkmarkthal.nl
@markthalnatuurlijk