Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Palletbox BE-Cube genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award

Beekenkamp Verpakkingen heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een flexibel opslag en transportsysteem naar aanleiding van vraag uit de markt om opslag en transportkosten te reduceren voor bulk transport. Hieruit is het BE-Cube palletbox systeem tot stand gekomen. De palletbox met Big Bag kan volledig gedemonteerd worden en is robuust en sterk genoeg om tot wel 8 hoog te kunnen stapelen met een inhoud van 900 KG per BE-Cube. Afgelopen jaar zijn de laatste aanpassingen gemaakt en is de BE-Cube palletbox volledig klaar voor introductie en gebruik.



De aluminium staanders, kunststof pallet en de Big Bag kunnen op een door de klant gewenst type en formaat geproduceerd worden, waardoor de BE-Cube voor diverse sectoren inzetbaar is. In een standaard vrachtwagen kunnen er 234 gedemonteerde BE-Cube's (26 plaatsen x 9 hoog) geladen worden. Als de BE-Cube's gemonteerd zijn en gevuld passen er, afhankelijk van het toegestane maximum beladingsgewicht, totaal 52 stuks (26x2 hoog) in een vrachtwagen.

Genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award
Een deskundige jury, bestaande uit leden uit alle handelssectoren heeft uit meer dan 60 kandidaten het BE-Cube palletbox systeem genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017. Tijdens de Fruit Logistica van 8 t/m 10 februari 2017 in Berlijn presenteert Beekenkamp Verpakkingen het nieuwe BE-Cube palletbox systeem aan het internationale publiek in de speciale tentoonstelling (tussen hal 20 en 21) voor de 10 genomineerde innovaties. Bezoekers van de Fruit Logistica kunnen hier stemmen op hun favoriete innovatie van 2017.



Fruit Logistica is een toonaangevende beurs en het internationale platform voor de groente en fruit handel. Elk jaar komen er ca. 70.000 internationale bezoekers uit meer dan 130 landen op deze beurs af. Beekenkamp Verpakkingen is ook met een eigen stand aanwezig op de Fruit Logistica in hal 1.2, stand D-09 waar een model van het BE-Cube palletbox systeem wordt gepresenteerd.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Verpakkingen
Korte Kruisweg 157
2676 BS Maasdijk
Tel: 0031-174-526100
Fax: 0031-174-510009
verpakkingen@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl/BE-Cube


Publicatiedatum: