Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directie Fyffes verdeelt 3 mln na overname

Als de aandeelhouders van Fyffes akkoord gaan met het bod van 751 miljoen, mag de directie van de bananengigant volgend jaar een bonus van 3 miljoen euro verdelen. Dat is onderdeel van de deal. Daarnaast krijgt de directie een beloning als ze op hun post blijven nadat de overname is afgerond.

Als de bestuurders in 2017 aanblijven, staat hen een bonus met een maximum van 1,1 miljoen euro in het vooruitzicht. Daarnaast ligt er 1,5 miljoen euro klaar als bonus voor een deel van de staf als de deal doorgaat.

De circulaire die verspreid is onder aandeelhouders roepen op tot een speciale aandeelhoudersvergadering in Dublin om over de deal te stemmen. In reactie op de overname en de bonus reageerde CEO McCann: "Hoewel de directie van Fyffes er van overtuigd is dat het bedrijf een sterke positie heeft om zelfstandig te opereren, biedt de overname een aantrekkelijk bedrag in contanten en potentieel op de lange termijn."

bron: irishtimes.com
Publicatiedatum: