Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

170 bezoekers op Kerstkoopavond bij Postuma AGF



Tholen - Postuma AGF nodigde haar klanten uit op dinsdagavond 20 december voor een inspirerende Kerstkoopavond. "Andere jaren hebben we ook wel Kerstshows georganiseerd, maar door het steeds grotere ruimtegebrek hebben we dit keer voor deze invulling gekozen als leuke ongedwongen manier om onze klanten inspiratie te bieden voor de Kerstverkoop", vertelt Remon de Kleine van Postuma. De avond voorzag in een behoefte, want er waren ruim 170 bezoekers present.



Tijdens deze avond was er gelegenheid om een rondje door het magazijn te maken en direct een kerstbestelling op te stellen. Er was ruimte om gezellig bij te praten met elkaar onder het genot van een stamppotbuffet en een lekkere borrel. Middels Oudhollandse blokhutten was er een leuke buitenpresentatie gemaakt waar de gasten de nodige versnaperingen konden nuttigen. Zelfs aan de kinderen werd gedacht met traditionele oud-Hollandse spelen.



Al ruim voor de begintijd druppelden de eerste klanten al binnen. Om een rondje te kunnen doen met zijn verkoper door de loods, of om eerst te genieten van een lekker stamppotbuffet, alles was mogelijk! Bij binnenkomt zag men een deel van de loods ingericht om de mooiste en meeste verse producten te tonen. Alle bezoekers konden profiteren van een speciale Kerst Top 10 met messcherpe aanbiedingen! Deze en vele andere producten werden op mooie wijze gepresenteerd in het bedrijf.
Men kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde avond!















Publicatiedatum: