Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Dros puur genomineerd voor de 'Ondernemersprijs Midden-Holland'

Na een ster te hebben gewonnen bij de verkiezing Groenteman met Ster in september van dit jaar, maakt de winkel van Jan en Else Dros in Schoonhoven opnieuw kans op een prestigieuze prijs! Ze zijn genomineerd voor de 'Ondernemersprijs Midden-Holland'.

Er zijn drie categorieën, namelijk Horeca&Detailhandel, MKB en Grootzakelijk. En uit een lange lijst van voorgedragen kandidaten zijn in elke categorie drie bedrijven geselecteerd op basis van vooraf gestelde criteria. De genomineerden in de categorie Horeca & Detailhandel zijn: Jan Dros puur natuur uit Schoonhoven, Restaurant De Florijn uit Nieuwerbrug en Choco-Kado De Berekuil uit Ouderkerk.



ADN sprak een enthousiaste Jan en Else Dros na de pitch, waarbij zij aan de jury moesten presenteren waarom zij deze ondernemersprijs meer dan verdienen. Op 8 december ontmoetten ze de juryleden nogmaals toen zij de winkel bezochten. Een dag later werd er gefilmd in de zaak voor een professionele promotiefilm voor tijdens de uitreiking. Hierover schrijft Else op Facebook: "Frans kon bijna niet stoppen met filmen. Hij was onder de indruk van de kleurenpracht, de medewerkers en de productieruimte."

Op maandag 16 januari aanstaande vindt de awarduitreiking voor de beste onderneming uit Midden Holland plaats in De Goudse Schouwburg te Gouda. Verdere informatie vindt u op www.businesseventmiddenholland.nl.


Publicatiedatum: