Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bespaar meer, verspil minder en eet gezonder

SoepStarter - snelle soep van weggooigroenten

Soep maken van de resten uit je eigen groentela is gezond én goed tegen voedselverspilling. Maar: veel mensen vinden dat moeilijk of hebben er geen tijd voor. Met SoepStarter, een mix van gesnipperde ui, groenten en kruiden, zet je binnen een kwartier groentesoep op tafel. SoepStarter is er in drie smaken, zodat je willekeurig welke groente in een smakelijke soep omtovert en zo niet alleen geld bespaart, maar ook gezonder eet. SoepStarter is 100% natuurlijk, dus vrij van e-nummers en andere zooi.De gemiddelde Nederlander gooit zo'n 50 kilo per jaar aan eetbaar voedsel weg; een groot deel daarvan is groente. Tegelijkertijd eet maar 5% van de volwassenen voldoende groente. Met SoepStarter maak je van de groente die je anders toch weg zou gooien een gezonde soep waarmee je alvast een flink deel van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten binnenkrijgt. Zonder extra ingrediënten toe te voegen, zonder gedoe.

Kant-en-klaar gedroogd; altijd bij de hand

SoepStarter is een mix van gesnipperde ui, gecombineerd met groenten, kruiden en specerijen. Door deze mix te drogen is hij eindeloos houdbaar - veel langer dan verse groenten. Gedroogde groenten behouden bovendien een groot deel van hun voedingswaarde. Zo heb je altijd een gezonde basis voor Franse, Arabische of Indiase groentesoep in je voorraadkastje.

Gegarandeerd genoeg groente

SoepStarter is een initiatief van Diana van Ewijk en Sarina Karouw. "Ik nam me elk jaar weer voor mezelf en de kinderen meer groenten voor te schotelen," zegt Van Ewijk. Tijdens een sabbatical besloot Van Ewijk elke dag soep te maken. Zo at haar gezin met gemak 250 groenten per dag én gooide ze veel minder groenten weg. Eenmaal weer aan het werk bleek het maken van een dagelijkse soep best lastig. Samen met Karouw bedacht ze SoepStarter; door de basis alvast te snijden en de kruiden toe te voegen, werd dagelijks soep maken 'n stuk makkelijker. SoepStarter is ideaal voor mensen die tussen werk, school, file en sportclubjes door voldoende groenten willen eten.

Waar te koop?
SoepStarter kost € 3,75 per doosje, daarmee maak je drie keer een liter soep. SoepStarter is verkrijgbaar vanaf 9 januari 2017, via Soephoofd.nl, Rechtstreex.nl en bij verschillende winkels.

www.soephoofd.nl


Publicatiedatum: 21-12-2016

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: