Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF benchmark vergelijkt eigen indicatoren met landelijk gemiddelde

AGF benchmark geeft ondernemers binnen hun persoonlijke dashboardomgeving zicht op landelijke gemiddelde cijfers, waaronder omzetcijfers, het aantal klanten, de gemiddelde besteding en de brutowinst.



AGF CKO werkt samen met Jan Lenstra aan het beheren en verder professionaliseren van benchmarking in de AGF detailhandel. Daarvoor is het AGF benchmark dashboard ontwikkeld. Alle prestatie-indicatoren worden weergegeven in absolute getallen en indexen ten opzichte van dezelfde periode van het vorige jaar. Alle cijfers worden in één beeld gespiegeld aan de eigen cijfers.

Unieke kenmerken van het AGF dashboard is dat het volledig automatisch werkt en daarnaast anoniem en laagdrempelig is. Op deze manier kunt u eenvoudig enkele basis prestatie-indicatoren vergelijken. Op deze indicatoren stuurt immers een ondernemer in de basis zijn winkel. U heeft er dus geen extra werk aan en kunt vanaf nu op basis van actuele en betrouwbare cijfers uw prestaties benchmarken met het landelijk gemiddelde. AGF benchmark is gratis voor gebruikers van weegschalensoftware van Jan Lenstra.

Voor meer informatie:
Martijn van de Kamp
martijn@cko-infoplein.nl
06-2248749
Publicatiedatum: