Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exportprijzen met 20% omlaag

10% grotere Chinese gemberoogst

"Van augustus tot november zijn de prijzen voor gember geleidelijk gestegen. De kwaliteit was aan het einde van het seizoen erg goed. Er is daardoor wat sprake geweest van speculatie op de markt. Al met al is er weinig verschil met vorig jaar. De opbrengst van de gemberoogst van dit jaar is jaar op jaar met 10% toegenomen," aldus Hanson van Anqiu Wang Jia Fruit Vegetable.







"Op de exportmarkt zijn de prijzen gezakt van 8.000 yuan (€1.100) per ton in november tot de huidige prijs van 6.300 yuan (€880) per ton. Ik verwacht dat de exportprijzen verder zullen zakken als in december de nieuwe oogst wordt geëxporteerd.





"Ons werkterrein bevindt zich vlakbij Weifang en Anqiu in de provincie Shandong. We maken gebruik van een areaal van 50 hectare. Van deze 50 hectare valt 15 hectare direct onder ons bedrijf. De overige 35 hectare wordt gebruikt door lokale telers, waarmee we een partnerschap hebben opgezet. We hebben veel ervaring met de gemberteelt en exporteren via de haven van Qingdao naar markten in Europa, de VS en het Midden-Oosten."

Hanson
Anqiu Wang Jia Fruit and Vegetable Co., Ltd
Www.sfresh.cn
Tel: +86 536 4980 008 & +86 186 7899 9979
E-mail: sales@sfresh.cn
Publicatiedatum: