Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Young Events Partyservice ziet belang in dagverse producten groeien

Young Events is in de AGF sector vooral bekend vanwege het ontzorgen op het gebied van (inter) nationale beurscatering. Echter heeft deze in Vuren gevestigde onderneming ook een Partyservice afdeling die zich bezig houdt met het volledig verzorgen van (bedrijfs-) events, jubilea, (her-) openingen en personeelsfeesten. Ook hier speelt de maatschappelijke vraag naar gezonde voeding een steeds grotere rol. Daarom stimuleert Young Events bij Partyservice het gebruik van verse ingrediënten. Inmiddels begint dit ook zijn vruchten af te werpen: steeds meer bedrijven willen dat bij hun event zoveel mogelijk variatie aan verse groenten en fruit worden verwerkt in het culinaire deel.



Om hieraan gehoor te geven, heeft Young Events een aantal succesvolle concepten ontwikkeld die inspelen op deze vraag. Deze concepten zijn op maat aan te passen voor zowel partyservice als beurs- & standcatering. Zo is onder meer het succesvolle concept 'Sano Italy' showcooking geïntroduceerd. Deze variant biedt gasten van de mogelijkheid om zelf hun pasta gerechtje samen te stellen uit een ruime selectie van dagverse groenten en topkwaliteit vis, vlees en andere garnituren.

Een andere variant is een verrassend BBQ concept met een uitgebreide variatie aan AGF-producten. Hierbij worden de producten, middels een authentieke BBQ, niet op vuur bereid maar op de hitte van het vuur afkomstig van gedroogd eikenhout, waardoor de smaak en sappen in de producten optimaal tot zijn recht komen. Uiteraard zijn de mogelijkheden onbeperkt. De keukenbrigade van Young Events denkt graag mee aan een gezonde variant op maat.



Ook voor de Partyservice heeft Young Events als uitgangspunt de opdrachtgever totaal te ontzorgen. Zo wordt er geadviseerd in het ontwerp en concept van het event en wordt de totale organisatie van uit handen genomen. Veelal wordt een bedrijfsevent gehouden op de eigen locatie van de opdrachtgever, echter kan Young Events daarbij uiteraard ook zorg dragen voor een tijdelijke tent-accommodatie, die naar wens van de opdrachtgever volledig ingericht en gemeubileerd wordt. Daarnaast regelt Young Events ook de cateringcrew, food- beverage, entertainment en AV-faciliteiten.



Young Events draagt daarmee zorg voor alle facetten van een geslaagd evenement inclusief het contact met toeleveranciers. Het grote voordeel hiervan is dat de opdrachtgever de aandacht kan richten op zijn gasten. Op deze wijze is Young Events niet alleen een betrouwbare partner op de beurs. Maar zeker ook voor (bedrijfs-) evenementen, jubilea, (her-) openingen en personeelsfeesten.


Voor meer informatie:
Young Events
Azewijnseweg 4
Vuren
Tel: 0183-820238
info@youngevents.nl
www.youngevents.nl
Publicatiedatum: