Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenhandel Kwakkel heeft nieuwe zelfbedieningskraam en webshop

Tholen - Er was grote belangstelling voor groentehandel Kwakkel op de markt in Elburg. Ze hadden hun oude marktkraam vervangen door een zelfbedieningskraam met een authentieke look en feel. De groentenhandel had nog een nieuwigheid te melden: klanten kunnen via de webshop boodschappen doen die na afloop van de markt ben hen thuis worden afgeleverd. "Alleen voor onze klanten bedoeld die niet naar de markt kunnen komen", vertelt Wim Kwakkel. Het is een service die ze vroeger al hadden en nu ook in een nieuw jasje hebben gestoken omdat er toch behoefte aan was, merkte de groentehandelaar. Wim: "De eerste bestellingen lopen al binnen."


Gerda en Wim Kwakkel genieten samen tijdens de opening van de zelfbedieningskraam. Foto Kwakkel's Groente- en fruithandel

"Na bijna een jaar van denken, passen en meten zijn we vanmorgen voor het eerst op pad geweest met onze nieuwe wagen. Natuurlijk hebben er heel veel mensen aan gewerkt maar ik wil eigenlijk neef Gert en vriend Wim toch extra bedanken voor het vele, vele (denk)werk wat zij hebben verzet om tot dit resultaat te komen. Het is erg mooi geworden en wat natuurlijk het belangrijkst is, onze klanten vanmorgen waren ook erg verrast. Natuurlijk is het nog wennen voor zowel ons als onze klanten, maar de reacties waren overwegend positief en ik mag stellen dat we (mijn moeder, Reinalde en ik) erg plezierig hebben gewerkt en we nu nog meer tijd hebben voor een advies of gesprek", laat Wim Kwakkel trots weten via zijn website.


Websitebouwer Jan-Willem demonstreerde het plaatsen van een bestelling in de webshop en de mogelijkheden van het ophalen, maar ook bezorgen van een bestelling. Foto Kwakkel's Groenten- en fruithandel

Onderstaande foto's komen van Kwakkel's Groente- en fruithandel






















































Voor meer informatie
Kwakkel's Groente en Fruithandel
Oosterwolde
T: 0525 62 18 18
F: 0525 62 10 31
M: 06 5126 9537
info@groentemankwakkel.nl
www.groentemankwakkel.nl