Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TOMRA en Farm Frites doneren €2.000,- aan UNICEF

Farm Frites heeft een liefdadigheidscheque ontvangen ter waarde van €2.000,- om te schenken aan een goed doel naar keuze. Het bedrijf heeft de 'Golden Fry competition' gewonnen, een wedstrijd georganiseerd door TOMRA Sorting Food. De wedstrijd vond plaats tijdens Interpom Primeurs in Kortrijk, ter ere van de lancering van de TOMRA 5B, een nieuwe sorteermachine voor groenten en aardappelproducten.
De TOMRA 5B heeft tijdens de wedstrijd 20 kg frieten, waarvan één goud van kleur, verwerkt. De persoon die kon raden op welk moment de gouden friet werd uitgestoten, ontving de cheque.



Ron Packbier, process engineer bij Farm Frites en de winnaar van de wedstrijd, heeft UNICEF gekozen als goed doel. UNICEF werkt al zeventig jaar mee aan de verdediging van de rechten van het kind in de wereld en helpt hen om een beter leven te leiden.
Ron: "We proberen, in alles wat we doen, bij te dragen aan een duurzame wereld voor onze kinderen, onze toekomst. Alle kinderen verdienen een gelukkig en gezond leven en wij zijn blij te kunnen bijdragen aan het goede werk van UNICEF."

Steve Raskin, sales director EMEA, TOMRA Sorting Food: "Wij zijn verheugd dat Farm Frites UNICEF heeft gekozen. We hopen dat de donatie kan bijdragen aan een betere wereld voor kinderen en dat zij de toekomst krijgen die ze verdienen."
De TOMRA 5B is de eerste van een nieuwe generatie sorteermachines. Steve voegt toe: "Recente technologische ontwikkelingen leiden tot meer accurate beslissingen over de kwaliteit van het product. Deze ontwikkelingen verbeteren ten eerste het rendement. Ten tweede wordt er een antwoord geboden aan de hoge kwaliteitsstandaarden van consumenten."

"De TOMRA 5B beschikt over een krachtige combinatie van technologie, mechanische eigenschappen en gebruiksgemak. Het is een geweldige aanvulling op het huidige assortiment."

Publicatiedatum: