Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe smaak van Hoeksche Chips: Truffel

Onlangs breidde Hoeksche Chips het assortiment uit met truffelchips. Gebakken van aardappelen uit de jonge zeeklei van de Hoeksche Waard met de typische smaak van de kostbare zwam uit Toscane. De Italiaanse producent Giuliano Tartufi is gespecialiseerd in delicatessen waarin truffel is verwerkt. Hij proefde op doorreis een zakje Hoeksche Chips op Schiphol en zocht contact. Konden zij niet chips met truffelsmaak maken, was de vraag.

Aardappelteler Henk Scheele, die zijn ambachtelijke chipsbedrijf twaalf jaar geleden begon, zag de samenwerking zitten. Daarom importeert hij sinds kort truffelzout en exporteert maandelijks twintig pallets truffelchips naar Italiƫ. Nu wil hij ook de nieuwe smaak in eigen land onder de aandacht te brengen.

Bron: Hoeksche Chips

Voor meer informatie:

Hoeksche Chips
Henk Scheele
T: 06-22905415
www.hoekschechips.nl
Publicatiedatum: