Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verswand en kasje leuk gevuld

Méér verse groente & fruit op Horecava 9-12 januari 2017

De vakbeurs Horecava is met 63.000 bezoekers in vier dagen 's-lands grootste beurs voor Horeca en vindt plaats in de RAI. Nieuw is dat Horecava zich wil inspannen om méér partijen uit de verssector vertegenwoordigd te krijgen op de beursvloer. Veel innovaties vinden vaak een goede voedingsbodem bij restaurateurs om later ook een plek te vinden in de supermarktschappen voor de thuiskoks.

Om deze groei verder vorm te geven, heeft Horecava Maurice Wubben gevraagd partijen te benaderen om een verswand compleet in te vullen met mooie, nieuwe producten van nieuwe deelnemers uit de verssector. De wand wordt rijkelijk gedecoreerd met mooi divers product. Ook bemant Maurice een eigen kweekkas waarin enkele innovatieve producten worden getoond en waar met verscheidene producten, ook van de verswand, zal worden gekookt.



De RAI heeft een nieuwe hal in gebruik genomen voor het Versplein wat de groei van de beurs onderstreept. Ook heeft de beursorganisatie aangegeven dat het meerdere jaren uittrekt om de groei in het verssegment op de beursvloer te faciliteren. Voor personen/bedrijven uit de verssector, die in 2017 nog niet deelnemen, organiseert de beursorganisatie op dinsdag 10 januari in de ochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur een presentatie en rondgang over de beurs.

De beurs vindt plaats tussen 9 en 12 januari 2017 en is alle dagen van 11.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie over deelname aan het Versplein of de rondgang op 10 januari kunt u zich wenden tot Maurice Wubben via maurice@mauricewubben.nl of 06 46 620 320.

Publicatiedatum: