Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veilingroute Naaldwijk wordt breder

Na jaren van voorbereiden en samenwerken, start Provincie Zuid-Holland in het eerste kwartaal van 2017 met het verbreden van de veilingroute in Naaldwijk. Eind 2018 is verbreding van de veilingroute een feit.


In het midden Steven van Schilfgaarde, CFO Royal FloraHolland en rechts Floor Vermeulen, Gedeputeerde van Verkeer en Vervoer

Op 28 november 2016 ondertekenden Gedeputeerde Floor Vermeulen en onze CFO Steven van Schilfgaarde de samenwerkingsovereenkomst N222. Provincie Zuid-Holland voert de aansluitingen naar de terreinen op verzoek van Royal FloraHolland uit, en draagt het grootste deel van de kosten. Daarmee investeert Provincie Zuid-Holland veel miljoenen in het versterken van de Greenport.



Verbeteringen aan de veilingroute
Met dit project zijn straks de terreinen van Royal FloraHolland beter bereikbaar. De aanpassingen aan de veilingroute zijn belangrijk voor de snelheid en veiligheid op de route. Andere aanpassingen die gedaan worden zijn:
  • De onoverzichtelijke zwanenhalsconstructie bij het oprijden van het terrein wordt vervangen door een rechte verbinding met het gebouw
  • Bij Trade Parc Westland (TPW) komt een tweebaansrotonde
  • De veilingroute wordt verbreed tot een tweebaansweg
Deze infrastructurele verbeteringen helpt onze kopers en huurders om hun klanten sneller te bedienen, ook in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: