Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeehavenpolitie Rotterdam: toename opengebroken zeecontainers

De afgelopen weken heeft Zeehavenpolitie Rotterdam in het havengebied te maken gehad met criminelen die de verzegeling van containers verbraken en de inhoud van deze containers wilden wegnemen. Dit waren gelegenheidsdieven, want in de meeste containers zat inhoud die voor deze criminelen niet interessant was.



De Zeehavenpolitie heeft er meerdere keren op ingezet om deze criminelen te pakken en de diefstallen te voorkomen. Wij hebben een beeld van wie de dader(s) zijn en de laatste dagen is het aantal opengebroken containers gedaald. Desondanks blijft het de aandacht van de autoriteit houden.

De politie adviseert transporteurs om de achterzijde van het chassis met container zo veel mogelijk tegen de achterzijde van een andere chassis met container te plaatsen, tegen een blinde muur of ander obstakel. Er is gebleken dat de criminelen de containers overslaan die zijn voorzien van een deugdelijk containerslot of zegelbeschermer.

Bron: Zeehavenpolitie Rotterdam
Publicatiedatum: