Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer AGF-kentekens te zien op Belgische wegen

Tholen - Sinds 2014 kun je in Belgiƫ volledig gepersonaliseerde nummerplaten aanvragen. Veel personen en bedrijven maken hier gebruik van en bepalen zelf wat er op hun kenteken staat. Ook AGF-groothandel Claessens zag haar kans schoon en wilde graag kentekens die precies bij hun bedrijf passen. Op de Belgische wegen zijn nu diverse nummerplaten met groenten en fruit te bewonderen.



Opgemerkt
Guy Claessens van Groothandel Claessens vertelt dat ze ondertussen al negen soorten hebben op hun wagens. "We breiden het telkens uit en hebben rode biet, selder, banaan, peer, prei, ajuin, broccoli, wortel en ananas. Claessens heeft 20 bestelwagens, waarvan 9 gepersonaliseerd en 5 vachtwagens, waarvan 3 gepersonaliseerd." De kosten zijn niet mis. "In het begin was het 1000 euro per stuk en sinds enkele maanden 2000 euro per stuk. Maar je hebt ze natuurlijk wel levenslang. De reacties op onze wagens zijn zeer positief, mensen vinden het sympathiek en wordt ook veel op sociale media opgemerkt. We rijden natuurlijk vaak rond in Vlaanderen, dus worden zeker gezien."

Ook in Nederland?
Als het aan de VVD lig, zijn gepersonaliseerde kentekens in de toekomst ook mogelijk in voor Nederlandse kentekens. VVD-Kamerlid Visser ziet niet in waarom Nederland moet achterblijven. In ons land is het de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) die bepaalt welke auto, welk kenteken krijgt. De Belgische staatskas levert het jaarlijks miljoenen op. Men heeft er blijkbaar graag een paar duizend euro voor over.

Voor meer informatie:
Guy Claessens
Groothandel Claessens
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
T: +32 3 237 44 29
F: +32 3 248 20 68
W: www.groothandelclaessens.be