Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen

Smeding introduceert lijn lijn vacuüm gegaarde verse groenten en fruit

Vanaf zaterdag 3 december is een nieuwe lijn vacuüm gegaarde verse groenten en fruit verkrijgbaar bij Sligro: Sous Vide. Smaakvolle verse groenten en fruit waarmee je gemakkelijk en snel verantwoorde gerechten bereid. Smeding introduceert Sous Vide onder het eigen merk FRSH Matters.



Vol van smaak met behoud van voedingswaarden
De Franse term sous vide staat voor vacuüm gegaard. Verse groenten en fruit worden vacuüm verpakt en in een waterbad gegaard. Smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden blijven optimaal behouden. De Sous Vide groenten en fruit zijn in hun eigen vocht gegaard. Hierdoor is de smaak puur en authentiek. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
Na bereiding worden de groenten en fruit snel afgekoeld om bacterievorming te voorkomen. In combinatie met de vacuümverpakking zorgt dit ervoor dat sous vide gegaarde producten een veel langere houdbaarheid hebben. Zonder dat er conserveringsmiddelen en E-nummers aan worden toegevoegd.



Snel en gemakkelijk
Met de Sous Vide groenten en fruit zet je op elk moment snel en eenvoudig een bijzondere maaltijd op tafel. Op drukke én minder drukke momenten. Aan een aantal soorten zijn zelfs al verse kruiden toegevoegd. Haal het product uit de verpakking en gril, stoof, frituur of bak. Zo geef je aan de voorgegaarde groenten en fruit eenvoudig je eigen draai.

Herfst- en winterassortiment Het assortiment wisselt per seizoen. Momenteel zijn de volgende Sous Vide groenten en fruit verkrijgbaar:
  • Bospeen met dragon
  • Pompoen
  • Zoete aardappel met rozemarijn & tijm
  • Knolselderij met laurier, salie & tijm
  • Schorseneren
  • Appel met munt
Het assortiment van FRSH Matters is exclusief verkrijgbaar via de vestigingen en de bezorgservice van Sligro.
Publicatiedatum: