Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fusie VersCuisine en Freshweb Peel-Maas-Kempen

Twee versleveranciers voor de horeca in de regio Brabant en Limburg, Freshweb.nl Peel-Maas-Kempen en VersCuisine, gaan vanaf 1 december 2016 de krachten bundelen. Bundeling van kennis van de markt en logistiek, een nog breder assortiment en uitbreiding van het afzetgebied maken deze nieuwe organisatie, die onder de naam VersCuisine door zal gaan, tot een meer dan volwaardige partner voor de horecabedrijven in Limburg en Brabant.

Adviseur voor de professionele kok
Doelstelling van VersCuisine is de professionele kok te voorzien van een assortiment echt verse groenten en fruit waarmee hij zijn gasten dagelijks aangenaam kan verrassen. Het assortiment is inspirerend en innovatief waarbij de focus ligt op tijdig leveren, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en dagvers. De innovatiekracht van deze organisatie gecombineerd met actuele marktkennis en een premium klantenservice biedt de chefkok datgene wat hij dagelijks nodig heeft. VersCuisine werkt met culinaire versadviseurs die zelf als professioneel kok werkzaam zijn geweest.

Freshweb Peel-Maas-Kempen bedient reeds zo'n 70 afnemers in de regio Roermond-Weert-Eindhoven-Deurne-Helmond. Maikel van Beers, voormalig eigenaar van Freshweb Peel-Maas-Kempen: "Met een nog groter en inspirerender assortiment voor onze klanten kunnen we door deze samenwerking ons werkgebied verder uitbreiden".

Compleet assortiment
Het basisassortiment van Freshweb.nl wordt aangevuld met het assortiment van VersCuisine. VersCuisine biedt, naast haar basisassortiment, ook het unieke assortiment van Sous Fresh 'Chefs Inspiration', dat compleet op de gastronomie is afgestemd. Een gevarieerd en compleet aanbod van groenten en fruit, vers en gesneden. VersCuisine is gevestigd in Venlo.

Voor meer informatie:
VersCuisine
Venrayseweg 122D
5928 RH Venlo
Tel: 073-3230244
marketing@verscuisine.nl
www.verscuisine.nl
Publicatiedatum: