Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese citrusoogst is 20% kleiner

Volgens Mr. Zhuo van Zhejiang Tianzi Stock is dit een teleurstellend jaar geweest voor de sinaasappelsector. De volumes zijn 20% lager dan vorig jaar. De prijzen zijn volgens hem echter redelijk met een jaar op jaar prijsstijging van 10%.

Hogere prijzen door hogere kosten
"Er zijn met name twee redenen voor de stijgende trend van de sinaasappelprijzen. Ten eerste was de gemiddelde prijs voor sinaasappelen in het afgelopen jaar redelijk goed. Dit jaar is het productievolume afgenomen, wat een stimulans voor hogere prijzen heeft gegeven. Ten tweede zijn zowel de productiekosten als de arbeidskosten toegenomen. Dat zorgt er tot op zekere hoogte voor dat ook de sinaasappelprijzen toenemen."





"We hebben een areaal van ongeveer 6667 hectare. Ook hebben we teeltbedrijven in regio's als Zhejiang. Onze sinaasappelen worden verkocht onder ons eigen merk "Tianzi". 50% van onze productie is bestemd voor de Chinese markt. De overige 50% exporteren we naar Canada, Zuidoost-Azië, Europa en andere exportmarkten."



"We zijn een landbouwonderneming met een marktleiderspositie in China. Onze bedrijfsvoering is een combinatie van de ontwikkeling en het beheer van teeltbedrijven, de marketing van vers fruit, fruitverwerking, logistiek en koelopslag. We hebben sorteer- en verpakkingslijnen voor vers fruit, faciliteiten voor fruitverwerking en een pakstation. We produceren honey-sinaasappelen, grapefruit, navel-sinaasappelen, ponka-mandarijnen en ander fruit onder het Tianzi-merk. Daarnaast produceren we ook sinaasappelsap en andere verwerkingsproducten op basis van sinaasappelen."

Mr. Zhuo, CEO
Zhejiang Tianzi Stock Co., Ltd.
www.chinatianzi.cn
Telephone: +86 570 5022 548 // 5022748
Fax: +86 570 5013 237
Email: sales@chinatianzi.cn

真 (真) [zhÄ"n]

  • really
  • truly
  • indeed
  • real
  • true
  • genuine
Publicatiedatum: