Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruit Vandepoel blaast nieuw leven in noten- en gedroogd fruit assortiment

Nieuw: noten en gedroogd fruit in een koker

Tholen - Noten en gedroogde vruchten worden door consumenten steeds vaker gegeten. Vooral noten past goed binnen de gezondheidstrend die al jaren bezig is. Bij groothandel Fruit Vandepoel uit Brussel spelen ze hierop in door deze producten op een nieuwe en kleurrijke manier te presenteren. "Vorig jaar zijn we dit voorzichtig opgestart met een zestal producten en het assortiment is langzaam gegroeid. Nu presenteren we met trots meer dan 40 soorten noten en gedroogd fruit, verkrijgbaar in een koker", vertelt Wim enthousiast. "Wij hadden al veel eerder dit soort producten in het gamma, maar dan in een andere verpakking. We wilden dit een nieuw leven inblazen."



Presentatiedisplay
Hij geeft aan dat deze worden vermarkt onder het merk Bénuti. "Dit merk is in meerdere talen makkelijk uit te spreken. Be komt van België en het woord nuti slaat op de noten. Met de roodachtige accenten op de verpakking valt het product extra op en geeft het een fleurig geheel in de wintertijd. De kokers worden bevestigd in een presentatiedisplay. Deze neemt weinig plaats in en is ongeveer 30 centimeter breed, dus kan overal worden geplaatst. Zelfs in kleine winkels, bij de kassa bijvoorbeeld. Afnemers van de kokers zijn momenteel de luxere winkels en zelfs ook wat marktkramers. Ook een groot voordeel is dat de kokers stevig in het presentatiedisplay blijven staan. Het gewicht in de koker verschilt per product en kan variëren van 100 tot 160 gram."

De mogelijkheden om deze producten af te zetten zijn divers. "Het is niet alleen mooi om apart te verkopen, maar kan ook worden verwerkt in feestpakketten of fruitkorven. Consumenten zullen er makkelijk naar pakken in een winkel, aangezien het handig is om mee te nemen voor onderweg. De kokers zijn namelijk ook hersluitbaar. De vraag naar deze nieuwe kokers is nu al goed en ik verwacht zeker een toename naar de feestdagen toe."

Voor meer informatie:
Fruit Vandepoel
Verkoop Mabru
Werkhuizenkaai 22/23 - Hall D
1000 Brussel - België
Tel.: +32 (0) 2 241 17 20
Fax: +32 (0) 2 216 83 71
info@fruitvandepoel.be
www.fruitvandepoel.be