"Sharoni is wereldwijd bekend als het zoetste en smakelijkste kakiras. De vrucht is pitloos en heeft een vezelrijke, vlezige textuur, een goede samenstelling en kan vers gegeten worden. De kleur is feloranje en de textuur verandert van knapperig naar zacht afhankelijk van de rijpheid waarbij de verfijnde smaak behouden blijft," legt Juan Doler uit. Sharoni kaki's hebben bovendien een hoge voedingswaarde en zijn rijk aan anti-oxidanten. Het is een een oude vrucht die prima past in een gezond en modern voedingspatroon."
INTERTERRA vermarkt de totale productie van de Grupo Medina, de grootste Sharoni producent in Europa. "Onze faciliteiten zijn gevestigd in Lepe en beschikken over keurmerken zoals GlobalGAP, BRC en IFS. Hier worden de kaki's verder verwerkt en gedistribueerd. We hebben de controle over de hele productieketen waardoor wij de kwaliteit en duurzaamheid van het proces kunnen garanderen."
"Momenteel worden onze merken Sharoni en Medina erkend op de grootste internationale afzetmarkten. In de ruim veertig jaar van haar bestaan heeft Grupo Medina zich voortdurend beziggehouden met onderzoek, ontwikkeling en innovatie en heeft zij zich altijd sterk gericht op klanttevredenheid," aldus Doler.
Juan Doler
GRUPO MEDINA
Finca Valdeluz-Ctra Huelva-Ayamonte km122
Lepe, Huelva. Spain
T: +34 959383126
info@medinagroup.es
www.medinagroup.es