Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw lid voor raad van beheer Aldi Süd

Max Hofmarksrichter (45) is per 1 mei 2017 het nieuwe lid van de raad van beheer van Aldi Süd in Duitsland. De raad van beheer bestaat dan met Roman Heini (woordvoerder), Peter Ernst en Jens Ritschel weer uit vier personen. De raad fungeert als adviserend orgaan voor de 31 regionale afdelingen in Duitsland.

Max Hofmarksrichter is bijna 17 jaar werkzaam voor Aldi Süd. Onlangs was hij verantwoordelijk voor de expansie naar Italië en voorheen was hij directeur van de Aldi Süd regionale afdeling Donaueschingen.

De hiermee vrijgekomen positie van Country Managing Director in Italië wordt vanaf 1 februari 2017 ingevuld door Michael Veiser (41), momenteel Managing Director Logistik & Services van 'Aldi Süd Dienstleistungs-GmbH & Co.' in Mülheim an der Ruhr. Michael Veiser begon zijn carrière bij Aldi Süd in het jaar 2000 en was onder andere directeur van de regionale afdeling Bous.
Publicatiedatum: