Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bas van Hees, Van Hees Machinery:

"Met MonoFilr bespaar je vier heftruckbewegingen per kist"

Tholen - Tijdens de Interpom | Primeurs in Kortrijk introduceerde Van Hees Machinery de MonoFilr, een compacte versie van de reeds bestaande BoxFilr, bekend van het volautomatisch stapelen, vullen, draaien en legen van kuubskisten. "Een buurman van een klant vroeg of we ook een compacte versie konden leveren om kisten en big bags te vullen. Deze machine verwerkt standalone 40 tot 50 ton per uur. Maximale kracht met minimale inspanning", concludeert Bas van Hees. "Deze machine voorziet in een behoefte. Zo hebben we veel aanvragen van pootgoedtelers die met kisten werken, maar onlangs hebben we er drie geleverd aan een sorteerbedrijf, die ze gebruikt voor drie verschillende sorteringen."


De broers Rik en Bas van Hees voor de MonoFilr

De MonoFilr minimaliseert de kisthandelingen. "Deze compacte BoxFilr scheelt gebruikers vier heftruckbewegingen per kist en verhoogt de veiligheid en workflow. Het afvullen gaat op gewicht. Dit creƫert de kenmerkende luchtige productverdeling van de kist, waardoor de inhoud tijdens de bewaring sneller droogt", vervolgt Bas. "Voordeel is dat de MonoFilr door het geringe aantal draaiende delen zeer stabiel is en vrijwel storingsvrij. Daarbij is de MonoFilr makkelijk te verplaatsen. Daarbij worden het aantal kisten en de totaalgewichten door de machine geregistreerd en deze zijn eenvoudig via USB-stick te exporteren als PDF. Al met al biedt deze compacte versie de karakteristieke voordelen - minimale valhoogte, hoge snelheid, gebruiksgemak en extra BigBagBak-optie - maar dan voor minder dan de helft van de prijs. Voor deze Monofilr geldt al een vanaf prijs van 12.985 euro", besluit Bas.




Voor meer informatie:
Bas van Hees
Van Hees Machinery
Oogstveld 12
8307 DV Ens
bas@vanheesmachinery.nl
www.vanheesmachinery.nl