Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kantoren en kantines

Koppert Cress breidt bedrijfshuisvesting uit

De vestiging Maasdijk van Koppert Cress is aardig uit zijn jas aan het groeien daarom is het noodzakelijk om ook de bedrijfshuisvesting zoals kantoren en kantines uit te breiden naar maatstaven van deze tijd. De uitbreiding vindt plaats aan de voorkant van het bedrijf. Hierin zullen kleedkamers, toiletgroepen, kantine en kantoren voor de bedrijfsleiders gehuisvest worden.

De bestaande gevels zullen ook worden gedemonteerd en hiervoor zullen sandwich-isolatiepanelen in de plaats komen. Reytec voert deze klus uit. Raymond Mauritz van Reytec: "Door deze renovatie is de bedrijfsruimte weer voorzien van een mooi strak aangezicht en kan de firma Koppert Cress op deze locatie weer jaren vooruit. Het vervangen van ongeïsoleerde gevels naar geïsoleerde gevelpanelen met de juiste RC-waarde vallen onder de EIA-subsidieregeling dus er is ook nog een mooie belastingaftrek mogelijk."







De realisatie van de bedrijfshuisvesting wordt ontwikkeld in samenwerking met Vijverberg Advies, die de basistekeningen en de vergunningaanvraag verzorgd heeft.

Voor meer informatie:
Raymond Mauritz
Reytec Innovation Projects
Slachthuiskade 10 Z
2685 LN | Poeldijk
T: 06-51221807
E: info@reytec.eu
I: www.reytec.eu / www.tripleadak.nl
Publicatiedatum: