Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wilko van der Zwaard, WilkoFruit:

Goede start Berkane-Clementines

Tholen - Wilkofruit heeft afgelopen week de eerste echte Gaudias Berkane-Clementine ingepakt en vandaag komen de eerste drie auto's binnen. Omdat wij niets aan twijfel overlaten, hebben wij een samenwerkingsverband, met iemand ter plaatse in Berkane. We hebben de beschikking over de juiste velden, met grotere kalibers en een hoog suikergehalte (13-14 brix ) en meer sap. Wij beginnen nooit te vroeg met een product , pas als ze naturel zijn, dan pas in Gaudias", vertelt Wilko van der Zwaard



De verpakkingen zijn nu 10 kilo en 2.3 kilo, en vanaf eind volgende week ook weer de 2 laag 12 kilo eurokarton "Het is heel belangrijk dat er een vervolgaankoop van de consument tot stand komt. Het seizoen zag er vier weken geleden zo uit, dat alle kalibers zeer klein zouden zijn, maar de regenval van de afgelopen twee, drie weken heeft er voor gezorgd dat de maten groter zijn en dat het sap gehalte helemaal optimaal is", vertelt Wilko.



Wilkofruit heeft de eerste aanvoer met de auto laten komen en laat gelijktijdig per container laden. De aanvoer van de echter Berkane clementine zal tot derde week januari gegarandeerd zijn, en dan gaan we door met de Nour clementine en dan gevolgd door de Nadorcott.We kunnen alle verpakkingen hier ter plekke doen in klein verpakking voor de supermarkten in Holland. Wij zijn zeer optimistisch dit jaar en we gaan er een mooi seizoen van maken, samen met onze klanten. Er is voor ieder wat wils in dit product", besluit Wilko.



Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilkofruit b.v
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel: +31 76 5244460
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.com