Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

6e editie Keurmeestersseminar 2016

Op donderdag 17 november heeft de 6e editie van het keurmeestersseminar plaatsgevonden op een nieuwe locatie, namelijk Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen. De 40 keurmeesters die zich voor het seminar hadden ingeschreven waren allemaal aanwezig. Het programma begon met de onthulling van de mystery guest: Mark Versluis / Van Nature B.V. Hij nam ons mee in de AGF keten, van de teler tot aan de consument. Daarbij vertelde hij hoe kwaliteit door de hele keten is verheven. Een discussie over de verhouding tussen commercie en keur kon natuurlijk niet uitblijven. Daarna nam Peter van der Veeken, adviseur en docent bij N&S, het stokje over. Vanuit zijn praktijkervaring kon hij de keurmeesters bijpraten over de kwaliteit bij de retail.

Als laatste onderdeel gingen de keurmeesters in 4 groepen uiteen. Trainers en experts wisten weer producten te verzamelen met veel voorkomende gebreken. Rondom de tafels met producten werd er met elkaar over de kwaliteit gesproken. Per product werd aangegeven in welke klasse deze ingedeeld moest worden. Dat leverde veel discussies op, niet alleen tussen de deelnemers onderling, maar ook tussen deelnemer en trainer of expert. Een gelegenheid die door N&S wordt geboden om van elkaar te leren en op deze manier bijgeschoold te blijven.

Voor meer informatie:
N&S
Tel: 0418- 57 58 59
office@ns-quality.nl

Publicatiedatum: