Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitsector promotie via Facebook-account Ons Hollands Fruit

De NFO wil de sectorpromotie serieus oppakken. De NFO verkent momenteel of afzetorganisaties samen met de NFO voor financiering willen zorgen. Een structurele aanpak zal namelijk een vrij forse investering vergen. De NFO start bij wijze van proef nu alvast een Facebook-account 'Ons Holland Fruit' (link is external) om de komende maanden ervaringen op te doen. Nadat de NFO in beeld heeft of afzetorganisaties bereid zijn om mee te financieren, wordt een definitief besluit genomen over het vervolg.

De nieuwe Facebookpagina 'Ons Hollands Fruit' is speciaal gericht op de consument. Hier plaatst de NFO de komende maanden berichten over Hollands fruit, weetjes, oogst, recepten, tips etc. Ons Hollands Fruit stimuleert en inspireert iedereen om van fruit van eigen bodem te genieten, met trots en passie geteeld door Hollandse fruittelers. Doe mee aan deze promotie en like een deel de Ons Hollands Fruit Facebookpagina om zo het bereik van de pagina te vergroten.

Bron: NFO
Publicatiedatum: