Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeven van gezonde maaltijden tijdens klantevent Dutch Specials

Op donderdag 24 november is door Dutch Specials een klantevent georganiseerd. Iedere Dutch Specials teler had een aantal van zijn klanten voor het klantevent uitgenodigd. De locatie was bij één van de Dutch Specials leden, Koppert Cress, waar onlangs het nieuwe bedrijfsrestaurant officieus is geopend. De bezoekers van het klantevent hebben een sneak preview gekregen in het restaurant waar medewerkers dagelijks gratis een gezonde maaltijd krijgen aangeboden.



Op het event waren totaal 70 personen aanwezig. Na de toelichting van Bart Leemans van Koppert Cress over de visie van het opzetten van een gezond bedrijfsrestaurant, was er veel ruimte voor de Dutch Specials telers om de kroonjuwelen van de Nederlandse tuinbouw aan de aanwezige klanten te presenteren. Er werd volop genetwerkt, nieuwe contacten werden gelegd en relaties werden verder aangehaald.



Daarnaast werden er heerlijke hapjes geserveerd met de Dutch Specials producten. Deze werden in de keuken van het bedrijfsrestaurant bereid.

Dutch Specials is een samenwerking tussen 16 telers van bijzondere groenten. Tussen gelijkgestemde ondernemers worden ervaringen, kennis en contacten met elkaar gedeeld. Het klantevent is daar een voorbeeld van.

Voor meer informatie:
Dutch Specials
Jupiter 470
2675 LX Honselersdijk
0174 – 64 26 73
info@dutchspecials.nl
www.dutchspecials.nl
Publicatiedatum: