Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan, Koppert Cress en E-Payroll uitgeroepen tot FD Gazellen 2016

Dinsdag 22 november vond de uitreiking plaats van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 284 uit de westelijke kustprovincies. De Westlandse organisaties Rijk Zwaan, Koppert Cress en E-Payroll behoren tot deze 284 snelst groeiende bedrijven van Nederland.



Hoe werkt het?
Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor het eerst gouden, zilveren én bronzen Gazellen uit aan de drie snelst groeiende bedrijven per regio in de categorieën groot, middelgroot en klein.

Trots
Zowel Rijk Zwaan als Koppert Cress hebben een plekje mogen bemachtigen in de categorie groot. E-Payroll deed mee in de categorie middelgroot en heeft zelfs de top 10 gehaald. Commercieel directeur Erick van der Spek van E-Payroll: "Wij zijn ontzettend trots op dit behaalde resultaat en willen al onze relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Voor het eerst uitgeroepen worden tot FD Gazelle en dan direct de top 10 behalen, geeft ons alleen maar energie om door te gaan!"
Publicatiedatum: