Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 juni 2017

Klein- en Steenfruitdag 2017

Ook komend seizoen zal een landelijke dag voor houtigkleinfruittelers georganiseerd worden met demonstraties, praktijkproeven en een informatiebeurs. Nieuwe ontwikkelingen en ook de mogelijkheid tot het vervolgen van praktijkproeven, hebben ertoe geleid om deze dag opnieuw bij Berrybrothers in Roggel te organiseren. Een bezoek aan de geheel nieuwe bedrijfslocatie in Heibloem, met ruim 19 hectare beschermde teelt van frambozen en blauwe bessen, is een onderdeel van het programma. Doordat er daarnaast in 2017 ook een praktijklocatie met kers en pruim in het programma wordt opgenomen, zal er een 'Landelijke Klein- en Steenfruitdag 2017' georganiseerd worden. Deze vindt plaats op woensdag 14 juni 2017.

Geïnteresseerden voor (de uitvoering van) praktijkproeven of demonstraties in rode bes, blauwe bes, framboos, kers of pruim, maar ook voor deelname aan de informatiebeurs kunnen zich al aanmelden bij Mariëlle Mulder van NFO of Heino van Doornspeek van Vlamings BV.

Bron: NFO
Publicatiedatum: