Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-Kennis(sen)dag 2016 in Het Kasteel

Tholen – Een krappe 300 AGF'ers, een serie lezingen en een stamppotbuffet waren de ingrediënten van de AGF Kennis(sen)dag 2016. Na een rondleiding door Het Kasteel, het Sparta stadion in Rotterdam, werd de dag officieel geopend. Het programma bestond uit vier sprekers en vooral veel tijd om bij te praten met bekenden uit de sector.


Rondleiding door Het Kasteel

Oud-profvoetballer Andy van der Meyde gaf in een gesprek met Jan-Dirk Schouten de aftrap van de dag. Hij vertelde openlijk over zijn tocht naar de top van het betaald voetbal, dat resulteerde in onder andere een plaats in het Nederlands elftal. In totaal trok hij 17 keer het oranje shirt aan om in internationale duels de Nederlandse eer te verdedigen.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Het rauwe verhaal van de oud-voetballer die na een korte periode aan de top een snelle neergang kende, laat echter ook een andere kant zien. Schaamteloos vertelt hij over drank, drugs en overspel die de dodelijke cocktail vormden waar zijn carrière aan ten onder ging. Nog voor zijn dertigste verjaardag was hij uitgerangeerd als profvoetballer. De vechtersmentaliteit en de drang om te winnen zijn echter nooit helemaal verdwenen. Nog altijd is Andy tussen de witte lijnen te vinden, al is het enkele niveaus onder het profvoetbal en nog altijd wil hij winnen.


Jan-Dirk Stouten en Andy van der Meyde

Met drie presentaties over serieuze onderwerpen als de invloed van wisselkoersen op de handel, het belang van groenten en fruit voor een gezond leven en een antwoord op de vraag: wat wil de consument? was er ruim voldoende gelegenheid om kennis te vergaren. In aparte artikelen zullen we verslag doen van deze lezingen.

Na deze lezingen kon iedereen zich tegoed doen aan oer-Hollandse stamppotten, uiteraard met rookworst en een flinke lepel jus en was er volop gelegenheid om bij te praten. En dat was nodig, zo getuige het oorverdovende geroezemoes dat al snel opsteeg uit de zaal.


Pieter de Ruiter (4Fruit Company), Maarten Schrijvershof, Jeroen Driessen (Univeg), Art van Oosten (Univeg) en Jan Bakker (4Fruit Company)


Natuurlijk hebben we een fotoreportage gemaakt van de dag. Drie collega's hingen de camera om de nek en gingen gewapend met pen en kladblok de zaal door om alle bezoekers vast te leggen. Het resultaat bestaat in een reportage van enkele honderden foto's.

Hoewel niet iedereen de keuze voor de eerste spreker begreep, werd de dag over het algemeen als positief ervaren. Zeker het netwerken rond de lezingen wordt gewaardeerd. Bij vertrek wachtte een door onze sponsors goedgevulde goodiebag.


Afvaardiging uit België: Miguel Demaght (BelOrta), Siebrand Broens (Hoogstraten), Tom Premeur (REO) en Philiep Willems (BelOrta)

Bedankt voor jullie komst en tot de volgende keer!

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.