Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kwaliteitsbehoud en kostenefficiënt"

Vanaf 1 januari nieuwe Chiquita bananendoos

Met ingang van 1 januari 2017 zal Chiquita Brands International wereldwijd een nieuwe bananendoos introduceren. De nieuwe doos is steviger zodat ze beter stapelbaar is op pallets. Bovendien is het nieuwe ontwerp ventilerend zodat de bananen verser bij de klant aankomen. 

Het consistent toepassen van dit nieuwe ontwerp, waardoor de bananen gelijkmatig rijpen, bewijst dat Chiquita kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Uit testen in rijpingsfaciliteiten blijkt dat de temperaturen en kleuring constanter bleven. Ook leverde het gebruik van de dozen een betere ABC-score op wat mogelijk een energiebesparing van 20% op kan leveren.





"Ons doel is om consumenten wereldwijd van de beste producten te voorzien. Vandaar dat wij zoeken naar efficiƫntere transportmogelijkheden voor ons fruit," vertelt Chris Dugan, vicedirecteur van Chiquita Noord-Amerika. "We zijn blij dat onze producten in optimale kwaliteit bij onze partners aankomen en dat de nieuwe dozen ook nog eens kostenefficiƫnt zijn."

De nieuwe bananendozen zullen voedselverspilling verminderen omdat onnodige beschadigingen en overmatige rijping tijdens transport voorkomen worden. De dozen zijn eveneens voorzien van een nieuwe afbeelding in het nieuwste ontwerp van het vertrouwde Chiquita merk, wat zorgt voor uniforme uitstraling naar de consumenten toe.

Voor meer informatie over de nieuwe Chiquita dozen, neem contact op me: Bettina Stier Scatamachia op bstierscatamachia@chiquita.com
Publicatiedatum: