Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een derde van de Nederlanders in de war over wintergroenten

De meeste groenten liggen het hele jaar door in de winkel maar daardoor weet een groot deel van de Nederlanders niet in welk seizoen een groente vooral op zijn best. is. Een derde van de Nederlanders denkt dat andijvie typische winterkost is, terwijl deze groente zomers juist op zijn best smaakt. Van de asperge is wel bekend dat het een zomergroente is.

Groenten van het seizoen hebben meer smaak en kosten minder. Bovendien zijn ze duurzamer, omdat ze minder milieubelastende kilometers hoeven af te leggen. CookLoveShare beveelt het volgende rijtje aan in haar weekmenu: spruitjes, boerenkool, groene kool, zuurkool, koolraap, pastinaak, prei, rode biet en witlof.


Bron: Nu.nl
Publicatiedatum: