Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitale sorteeroplossing voor aardappelspecialiteiten

Key Technology introduceert VERYX® digitale sorteerapparatuur voor frites en andere bewerkte aardappelproducten. De apparatuur heeft een innovatief ontwerp waarbij de producten van alle kanten gecontroleerd kunnen worden, een unieke multi-sensor Pixel Fusion, voorzien van camera's met de hoogste resolutie en lasersensoren. Bovendien beschikt de VERYX over een intelligent uitwerpsysteem en veel gebruiksgemak. VERYX verbetert de detectieprestaties en de nauwkeurigheid van het sorteerproces aanzienlijk. 

Het systeem is zeer geschikt voor natte en diepvries frites en aardappelspecialiteiten. De VERYX draagt bij aan een verhoging van de productkwaliteit doordat het de vreemde materialen en defecten verwijderd zonder dat er onnodig product verloren gaat waardoor een maximale opbrengst behaald wordt.

Door middel van een op maat gemaakt modulair platform kan de VERYX naar wens worden aangepast qua sensorposities, uitwerpsysteem en software. De sorteermachine kan eenvoudig aangepast worden aan toekomstige wensen door het installeren van meer of andere sensoren.

De VERYX is ideaal voor natte aardappelproducten en maximaliseert de opsporing van defecten omdat het product van alle kanten geïnspecteerd kan worden. Vergeleken met sorteersystemen die gebruik maken van een lopende band, biedt de VERYX 'in-air' inspectie het grote voordeel dat de sensoren niet afwijken vanwege vervuiling van de band. Gedurende het gehele sorteerproces zijn de sensoren en lichtbronnen zo gepositioneerd dat zij niet in aanraking komen met spetters en vervuilde oppervlakten.

Ook voor het sorteren van diepvriesaardappelproducten biedt de Key Pixel Fusion detectiemodule de hoogste nauwkeurigheid om defecten op te sporen. De digitale informatie van deze unieke detectiemethode is zeer betrouwbaar en is zelfs in staat moeilijk te detecteren defecten op te sporen evenals vreemde materialen zoals glas, metaal, rubber en plastic.
of website www.key.net
Publicatiedatum: