Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogste punt nieuwbouw Fresh-Care Convenience

Donderdag 10 november is het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe hightech-productiesite voor Fresh-Care Convenience gevierd. Op bedrijventerrein de Poort van Dronten werd onder het toeziend oog van alle bij dit project betrokken vaklieden de Nederlandse vlag in top gehesen. Heembouw realiseert de nieuwbouw voor Fresh Care Convenience, naar een ontwerp van Habeon Architecten.



Fresh Care Convenience, onderdeel van Staay Food Group, is gespecialiseerd in het bewerken van verse groenten, fruit en natuurlijke ingrediënten tot kant-en-klare eenheden. Met de bouw van de nieuwe convenience fabriek wordt de toenemende orderstroom uit met name Duitsland het hoofd geboden. De productiesite omvat high-care en low-care ruimten, in totaal bijna 21.000 m², met een verdiepingsvloer van 3.800 m2, 900 m² installatieruimte, 1.300 m² kantoor en 189 m² shipping-office, mèt een geïntegreerd logistiek centrum.

City Farm
De hal waarin de verse groenten worden gesneden en verpakt, wordt compleet gekoeld en is in verschillende high-care ruimten opgedeeld. De nieuwe productiesite voldoet aan strikte regels betreffende bacteriologische eisen en voedselveiligheid. Bijzonder onderdeel van de nieuwe productiesite van Fresh-Care Convenience is de City Farm een geconditioneerde ruimte waar sla op water met voedingsstoffen, onder speciale LED verlichting volautomatisch wordt opgekweekt.

Heembouw levert de nieuwe productiesite op 1 juni 2017 op.

Bron: Heembouw
Publicatiedatum: