Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe groene groentenverpakkingen

4Earth Farms LLC kondigt trots de lancering van 3 nieuwe producten en een herkenbare felgroene verpakking. 4Earth Farms levert nu ook zakken met een pond spruitjes, 350 gram sperziebonen en 240 gram sugar snaps.




Mark Munger van 4Earth Farms: "We hebben ons de afgelopen 2 jaar gericht op de ontwikkeling van bijna 60 nieuwe biologische consumentverpakkingen. We willen onze conventionele productlijn nu evenveel aandacht geven onder het 4Earth Farms Label. Supermarkten die een goed en consistent merk willen aanbieden met consistente verpakking en een familie-uitstraling over het gehele productspectrum zullen hier veel aan hebben. Het is een groot succes bij de conventionele verpakkingen. We zijn blij dat we dit nu ook in kleinere verpakkingen kunnen aanbieden," voegt Munger toe. De nieuwe zakken worden per 12 verpakt in doosjes. 

Mark Munger 
4Earth Farms
Tel: 323-201-5800 
Publicatiedatum: