Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: Verdubbeling Livinda appelproductie

Nufri, het moederbedrijf van het merk Livinda, verwacht dit jaar meer dan 60 miljoen kilo appels te produceren in de plantages in Lleida en Soria. Daarmee vertegenwoordigt ze ongeveer 12% van de totale Spaanse productie. 


Ignasi Argiles, directeur Nufri: "We brengen ongeveer 20 miljoen appelen op de markt onder het Livinda label, een van de meest populaire merken in ons land. Dit is het dubbele van het volume wat we vorig jaar hebben verkocht." Volgens Argiles is het resultaat gebaseerd op het feit dat de consument Livinda als een vertrouwd product ervaart en de zoete smaak ervan waardeert. Nufri verwacht dat de productie ook in de nieuwe campagne zal blijven groeien. 

Envy, een nieuwe variëteit
De Envy appel is dit jaar de belangrijkste nieuwigheid in La Rasa. Er is een areaal van 60 hectare geplant waardoor deze variëteit de markt in de komende jaren zal bereiken. 360 ha aan Envy zal worden geplant in Europa: 120 in Italië, 120 in Frankrijk en 120 in Spanje. 

 
Voor meer informatie:

Montserrat Corderroure
Nufri S.A.T.
T: +34 973 600229
Publicatiedatum: