Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tiende editie van Interpoma van 24 tot 26 november

Van 24 tot 26 november vindt de tiende editie van de internationale vakbeurs Interpoma plaats in het expositiecentrum Bozano. 


Het is de tiende maal dat de beurs wordt georganiseerd en heel Bolzano zal in het teken van de beurs staan. Naast het programma in het expositiecentrum, conferentiesessies voor handelaren en presentaties over de laatste innovaties binnen de sector is er een tournee langs zogenaamde appel-thema activiteiten in Bolzano zelf. 




Op zowel donderdag 24 november als op vrijdag 25 november zijn er drie zogenaamde " Interpoma Tours". De eerste tour bezoekt Kurmark Unifrut Cooperative in Magré en appelproducent De familie Schwarz. De tweede tour richt zich op de Isarco Vally, met bezoeken aan Vizentinum en Melix Cooperative in Bressanone. De derde tour gaat naar het familiebedrijf Komiss van Bolzano en Egma/Fructus in Merano - Vilpiano.

De vierde tour op vrijdag 25 november focust op de biologische teelt met een bezoek aan een biologische appelproducent aan de rand van Merano en de Bio Südtirol coöperatie in Lana. De vijfde tour bezoekt VI.P coöperatie in Val Venosta. De zesde en laatste tour gaat naar Laives voor een bezoek aan appelproducent Fuji en de fruitcoöperatie Vog Producten.


Naast de rondleidingen staat de hele stad Bolzano in het teken van de appel, het symbool van de regio Zuid-Tirol.

Het evenementenprogramma in de stad start op 23 november met een "lange aperitief", vanaf 18:00, in het hotel Four Points by Sheraton. De dag daarop, 24 november om van 18:00, is er de "Red Delicious Night" met onder andere een modeshow in het teken van de appel, slowcooking met Giorgio Schifferegger, bodypainting met Christian Stotter en vele andere verrassingen.

Op vrijdag 25 november kunnen deelnemers vanaf 19:00 uur genieten in de Bistro Thaler Arôme van 'Pink Lady op het dak " met diverse appel specialiteiten en mousserende wijn, cocktails en appellikeuren. 
Op zaterdag 26 november is er de gelegenheid om de stad beter te leren kennen. Er start een wandeling door de middeleeuwse stad om 6:30 uur vanaf Piazza Walther met een exclusief bezoek aan de kerk van San Giovanni in Villa, waarna er gymnastiek- en ademhalingsoefeningen zijn op het Talvera. Om 8:00 is er een ontbijt bij Vinzig, waarna er vanaf 10 uur een wandeling is met uitzicht op de stad en de omliggende bergen. Om 11:00 uur eindigt het bezoek tegenover de barokke kerk van Muri-Gries, waar vandaan terug wordt gereden met de bus naar het centrum van de stad of de beurs.

Voor meer informati: 
Interpoma Press Office c/o fruitecom
Elena Vincenzi; Stefania Duminuco
Tel. +39-059-7863894

Interpoma Press Office c/o Fiera Bolzano
Cristina Pucher
Tel. +39-0471-516000
Publicatiedatum: