Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gelder groente & fruit neemt Groenten- en Fruithandel Dees over

AGF leverancier Van Gelder groente & fruit heeft met wederzijdse instemming Groenten- en Fruithandel G.R. Dees B.V. overgenomen. Groenten- en Fruithandel Dees, gevestigd in Terneuzen, leverde alle soorten groenten en fruitproducten aan instellingen, horeca ondernemingen en bedrijfskantines in de gehele regio Zeeuws-Vlaanderen.

Na een periode van 80 jaar heeft eigenaar Frank Hemelsoet besloten om de activiteiten van Groenten- en Fruithandel Dees bij Van Gelder groente & fruit onder te brengen. Frank Hemelsoet komt zelf volledig in dienst bij Van Gelder.



Depot

Door de overname zal het pand van Groenten- en Fruithandel Dees fungeren als depot voor Van Gelder groente & fruit. Hiermee maakt Van Gelder het mogelijk om de klanten van Groenten- en Fruithandel Dees en Van Gelder in de regio Zeeuws-Vlaanderen zes dagen per week van verse groenten en fruitproducten te voorzien.

www.vangeldernederland.nl
Publicatiedatum: