Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe oogst walnoten in dop uit Californië en Frankrijk

Ook dit jaar heeft Qualino beslag weten te leggen op vroege aanvoer van nieuwe oogst walnoten in dop. Franse walnoten zijn leverbaar vanaf week 45. Californische walnoten zijn leverbaar vanaf week 46 onder voorbehoud van tijdige aankomst en snelle inklaring. De Franse walnoten staan bekend om hun uitstekende smaak en zijn ook dit jaar een ware delicatesse. De Californische walnoten zijn aanlokkelijk mooi.



Qualino koopt alleen het grote Jumbo formaat, dit voor 100%, dus geen mix met Large size walnoten. Ook dit jaar is weer gekozen voor het bekende ras 'Hartley', een walnoot met stevige dop en weinig breuk en ook dit natuurlijk 100%. "Beide oogsten zijn dit jaar goed geweest. Prijzen liggen op een redelijk gunstig niveau in vergelijk met voorafgaande jaren. Wij leveren in originele 25 kilo balen, en in consumentenverpakkingen. Prijs is op aanvraag beschikbaar", zegt Martijn Blom.

Qualino is sinds 1994 een toonaangevende importeur, verpakker en distributeur van noten, zuidvruchten, salade versierders, koelverse olijven, tapenades, tapas, sauzen & dips en andere gerelateerde delicatessen. Onze afnemers zijn nationale en internationale retailorganisaties, het foodservicekanaal en de levensmiddelenindustrie.

Voor meer informatie:
Qualino
Martijn Blom
Tel: +31 (0)33 299 65 00
info@qualino.nl
www.qualino.nl



Publicatiedatum: