Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belma Korjenic van Willem Dijk AGF:

"Powerboost-avond gezellig, leerzaam en boeiend!"



Afgelopen woensdagavond was het dan zover, de Powerboostavond met Jörgen Raymann bij Willem Dijk AGF. "We mochten deze avond ervaren met een loods vol enthousiaste en gepassioneerde AGF'ers. Het initiatief van ADN en CVAH om deze avonden te organiseren en mogelijk te maken is zeker goed voor onze branche en erg goed ontvangen", vertelt Belma Korjenic van Willem Dijk AGF.



"Jörgen kwam met een uiterst serieuze boodschap welke hij op ludieke en komische wijze overbracht aan het publiek. Kom uit je "comfort zone", kijk naar de toekomst, stilstand is achteruitgang en dergelijke onderwerpen kwamen aan de orde. Alle gasten ontvingen aan het einde van de avond een leuke goody bag en het boek van Jörgen Raymann dat eventueel direct getekend kon worden. "



Willem Dijk AGF was voor deze avond de gastheer en organiseerde de avond in hal 3. Deze was door Sensevent omgetoverd tot een mooie feestlocatie. Sensevent heeft Willem Dijk geheel ontzorgd en ervoor gezorgd dat de gasten niks te kort kwamen. In samenwerking met SanLucar was er een mooie Sanlucar stand ingericht. Daarnaast vertelde Belma Korjenic van Willem Dijk AGF over de geschiedenis van het bedrijf met een blik naar de toekomst zoals de nieuwbouw die komen gaat.



"De Powerboost avond was gezellig, leerzaam en boeiend. We hadden niets aan het toeval overlaten en een fantastisch ambiance gecreëerd", besluit Belma.





Publicatiedatum: