Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maaltijdondernemer zoekt opvolger na overlijden partner

Een geƫmotioneerde Jeroen Verhoeven, medeoprichter van Hollandse maaltijdverzorger BZZY, heeft besloten zijn zaak te sluiten. Het onverwachte overlijden van zijn metgezel en vrouw Malou maakt het voor de jonge ondernemer onmogelijk om de zaak draaiende te houden. Ondernemers, die een doorstart willen maken voor zijn zaak, kunnen zich bij BZZY melden.



"We weten niet wat er verder met het concept BZZY gaat gebeuren. We willen ons excuseren voor de service die wij de laatste tijd wellicht niet helemaal hebben kunnen bieden zoals jullie van ons gewend waren. Maar hopelijk hebben jullie begrip voor de lastige situatie waarin we ons bevinden. We willen alle BZZY klanten bedanken voor de fijne tijd, de talloze complimenten en het goede contact. Met liefde hebben we de regio weer een beetje gezonder en bewuster gemaakt. Steun is altijd welkom, wellicht ben je zelfs een fan met een brandend BZZY hart en een grenzeloze ambitie, we staan ervoor open. Keep up the Health", is te lezen op de Facebook-pagina van BZZY.
Publicatiedatum: